Eğri Çayır Balı Altın Madalya Kazandı - BOYNUİNCELİ
Bu sayfayı yazdır

Eğri Çayır Balı Altın Madalya Kazandı

Eğriçayır Balı Altın Madalyası Eğriçayır Balı Altın Madalyası Celal ÇAY

EĞRİ ÇAYIR BALI ALTIN MADALYA KAZANIP ÜLKEMİZİ VE BİZLERİ GURURLANDIRDI

Mersin ilinin Öz Boynuinceli Köyü Eğri Çayır Yaylasında arıcılık yapan ve atadan kal bu meslek ile dünyaya nam salmış Şahpaz Çay , Celal Çay Ailesi Dünya Arıcılık Örgütü Apimondia tarafından Kanada ?? Montréal de altın madalya ile ödüllendirildi.12 Eylül 2019 günü yapılacak kongre kapanış töreninde büyük kupa ile de ödüllendirilecek olan çay ailesi,hem ülkemizin hemde Boynuinceli Yörüklerinin Gurur Kaynağı oldu.Çay ailesini Boynuinceli haber olarak Tebrik eder ,başarılarının devamını dileriz.

Bu bağlamda Sosyal Medya üzerinden mesaj yayınlayan Celal Çay : "Mersin Toroslarında organik arıcılık ile ürettiğimiz balımız, Dünya Arıcılık Örgütü Apimondia tarafından Kanada ?? Montréal de altın madalya ile ödüllendirildi. 12 Eylül 2019 günü yapılacak kongre kapanış töreninde büyük kupa ile de ödüllendirileceğiz. Montréal Den ülkemize altın  madalya ? ve kupa  (dünyanın en iyi balı kupası ) ile döneceğiz.. Buradan tüm Eğriçayır balı  ekibime ve  siz tüketicilerimize  bize verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum." dedi

Bir Boynuinceli Basın Yayın Sorumlusu olarak hem gurur duydum hemde çok sevindim.Allah ,başarılarının devamını getirir inşAllah.

 

EĞRİ ÇAYIR BALININ HİKAYESİ CELAL ÇAY

Benzer Öğeler (etikete göre)