Boynuinceli Spor 2 ,Çeşmeli Spor 0 - BOYNUİNCELİ

Boynuinceli Spor 2 ,Çeşmeli Spor 0

Boynuinceli Spor Boynuinceli Spor

BOYNUİNCELİ SPOR 2 ÇEŞMELİ SPOR 0


     Bu gün saat 11:00 da Erdemli futbol sahasında oynanan karşılaşmaya 18 Mart Çanakkale zaferi günü olması nedeni ile Boynuinceli Spor olarak Şehit ve gazilerimizi unutmadık ve onları unutmadığımızı göstermek için futbolcularımız ellerinde Türk Bayrağı ve Aziz Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz yazılı pankartla sahaya çıktılar.Hakem başlama düdüğünü çaldı ve karşılaşma başladı. 

     Hüseyin Karaçalı Eniştemizin Daveti Üzerine Gelen Eski Fifa kokartlı hakemlerimizden Sayın Selçuk Dereli de taraftarlarımız arasında yerini almış ve takımımıza destek olmak için gelmişlerdi Maç izlemeye.Karşılaşma gayet sakin ve güzel bir biçimde oynanıyordu Sayın Hocamız Selçuk Dereli taraftarımıza ve takımımıza bir söz verdi Boynuinceli Spor 1. Amatör kümeye çıktığı zaman 2 tane futbolcu getireceğine dair açıklama yaptı.Hocamıza teşekkür ediyoruz. Maçın 35 dakikalarında sahneye Boynuinceli Spordan Diyar Alim cıktı ve süper bir kafa golü ile takımımızı öne geçirdi.

Maç Resimleri İçin Lütfen Tıklayınız....

     Maç artık dahada hareketlenmeye başlamıştı ki dakikalar 42 gösterdiğinde ise sahneye Hüseyin Köl çıkarak Boynuinceli Sporumuz adına 2. Golü attı ve ilk yari 2 golle Boynuinceli Spor üstünlüğü ile sona ermiştir.İkinci yarıda da baskılı oynayan taraf olduk ama maçta başka gol bulamadık ve maçı 2 golle kazanarak 3 puanı hanemize yazdırdık.Maç boyunca gerek ropörtajlar yaparak gerekse canlı yayın yaparak takımımızı destekleyip emek veren ve Boynuinceli aşireti için bunca yıldır hiç bir çıkar gözetmeden emek vererek çalışan Boynuinceli Haber.com kurucusu ve yöneticisi Veli Avcı ağabeyimiz de bizleri yalnız bırakmadılar kendilerine çok çok teşekkür eder saygılar sunarız.

Mehmet Ali BAYRAM - Boynuinceli Spor Bası Yayın Sorumlusu , Boynuinceli Haber Yazarı

Boynuinceli Spor

Benzer Öğeler (etikete göre)

Sponsor Alanı

Son Yorumlar

  • Sait Orkun söyledi Daha fazla
    Boynu inceliler Kırşehirin Mucur... 1 day ago.
  • Deniz kaan söyledi Daha fazla
    GEZER yazdı:
    Slm bn de  nigde  ciftlik  kazası ...
    Pazartesi, 31 Ekim 2022
  • GEZER söyledi Daha fazla
    Slm bn de  nigde  ciftlik  kazası ... Salı, 15 Mart 2022
  • Kerem söyledi Daha fazla
    Soyisim Tekin Cuma, 28 Ocak 2022
  • Kerem söyledi Daha fazla
    Merhaba ben Erzincan Refahiye nüfus... Perşembe, 27 Ocak 2022

Yazar Girişi

İletişim

İstatistik

İSTATİSTİKLER

Dost Siteler