Bu sayfayı yazdır

Boynuinceli Hemşerimizden 19 Mayıs kutlamaları

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun!

BOYNUİNCELİ HEMŞEHRİMİZ ERDEMLİ DE 19 MAYIS ETKİNLİĞİNDE ORMAN DİKME ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Boynuinceli yörük hemşehrimiz Erdemli Orman İşletme Merkez Şefi Murat TÜRKOĞLU 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katıldı. Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü ile Erdemli Kredi Yurtlar Kurumunun İşbirliği ile yapılan kutlama programı saat 09:00 da başladı. Kutlama programına Erdemli Orman İşletme müdürlüğü çalışanları ile Erdemli Kredi Yurtlar Kurumu personelleri katıldı. Tören başlamadan önce törene katılan herkesin tek tek ateşi ölçüldü. herkese maske dağıtıldı. sosyal mesafe korundu. Önce saygı duruşu ardından hep birlikte İstklal Marşı okundu. Törende konuşma yapan Erdemli Orman işletme Merkez Şefi Murat TÜRKOĞLU 19 Mayıs 1919 tarihinin bağımsızlığımız adına dönüm noktası olduğunu Bağımsızlık meşalesinin Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Samsun'da yakıldığını ve Milli mücadele döneminin başladığını vurguladı. Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle yad ediyorum allah ülkemize bir daha kurtuluş savaşı yaşatmasın dedi.Törene katılan tüm personele teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. Erdemli Kredi yurtlar Kurumu Müdürü de Murat Türkoğlu'na böyle anlamlı önemli bir program organize ettiği için teşekkür etti.Tören sonunda Kredi Yurtlar Kurumunun bahçesine günün anlam ve önemine binaen çok sayıda fidan dikildi.

Bizde Boynuincelihaber.com yönetimi olarak Boynuinceli yörük hemşerimiz Erdemli Orman İşletme Merkez Şefi Murat TÜRKOĞLU'na böyle anlamlı ve önemli bir program düzenlediği için çok teşekkür ederiz. Görevinde başarılar dileriz .Kendisi ile gurur duyuyoruz.

Yazan: Kerim YÖRÜKOĞLU boynuincelihaber.com yönetimi

Son Ekledikleri: Kerim Yörükoğlu