Ankara Kaynaşma Toplantı Oranizasyonu - BOYNUİNCELİ

Ankara Kaynaşma Toplantı Oranizasyonu

Ankara da Yemek Organizasyonu Yapılacaktır Ankara da Yemek Organizasyonu Yapılacaktır
 
ANKARA BOYNUİNCELİ KAYNAŞMA-DAYANIŞMA ORGANİZASYONU 

   Değerli Boynuinceli Hemşehrilerimiz,Daha önce İstanbul da Boynuinceli hemşehrilerimizle yaptığımız Tanışma-Kaynaşma organizasyonunu Nasip olursa Ankara da da yapmayı düşünüyoruz.Bu bağlamda Ankara da ikamet eden ve Boynuincelihaber.com yöneticisi (Proje geliştirme-denetleme Müdürümüz) Kardeşimiz Mehmet Gözlü Bir organizasyon tertiplemiştir.Bu organizasyon bağlamında Ankara da bulunan,ikamet eden,o gün orada olabilen,gelmek isteyen bütün Boynuinceli hemşehrilerimizi bekliyoruz.Bu vesile ile Allah nasip ederse Boynuinceli Hemşehrilerimizin bulunduğu her bölgeye gidip (Davet geldiği ve istendiği takdirde)hem tanışıp kaynaşacak,hem de o yöredeki hemşehrilerimizin haberlerini yapacağız. 

Bu vesile ile Boynuincelilerimizi bir çatı altına toplama,kaynaşma dayanışmayı sağlama,örf adetlerimizi yaşatma ve www.boynuincelihaber.com  Haber sitemizi geliştirme  www.boynuincelifm.com radyomuzu tanıtma geliştirme fırsatları bulacağız.Akabinde hep beraber bizler için çaba gösterecek,Boynuinceli hemşehrilerimiz için çok daha güzel çalışmalara imza atacağız.Değerli Kardeşim ve Proje geliştirme-Denetleme Müdürümüz Mehmet Gözlünün Hazırladığı Davetiyesi Aşağıdadır.Kendisine Şahsım ve Boynuincelihaber.Com Yönetim adına şimdiden teşekkür ediyorum.Bende kendimce yazı ve bilgi hazırladım organizasyona gelecek bütün hemşehrilerimize sunacağım.Bütün Hemşehrilerimizi bekliyoruz. 

Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Geleneksel Ankara Boynuincelileri kaynaşma toplantımız 27.02.2011 tarihinde, 11:00-15:00 saatleri arasında, Happy Days (Ziya Gökalp Caddesi No:18, Kızılay, Çankaya, Tel: 0 3124342106) işletmesinde yapılacaktır. Bu yılki etkinliğimizde boynuincelihaber.com ekibinden arkadaşlarımız da bize eşlik ederek, etkinliğimiz hakkında haber yapacaklardır. Tüm Boynuinceli hemşehrilerimizi etkinliğimize davet eder, tanıdıkları hemşehrilerimizi de davet etmelerini rica ederiz. 

Organizasyon sorumlusu; 

Mehmet GÖZLÜ

M.Esat Bozkurt Cad. Umut Sk. Kolej/Çankaya

(Sağlık Bak. Ek Hizmet Binası 2. Kat)

İş Tel:   0(312) 4307037- dahili 5513

Cep;    05056606082

05352858405

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Boynuincelihaber.com Yönetim Ekibi: 

Veli AVCI www.boynuincelihaber.com www.boynuincelifm.com Kurucu & Genel Sorumlusu 

Mehmet YÜLEK  www.boynuincelihaber.com Mali İşler Müdürü 

Katılımcı Listesi: (14.02.2011 tarihi itibariyle) 

  1. Mehmet Gözlü
  2. Kenan Gözlü
  3. Yasin Şen,
  4. Murat Akın
  5. Aysel Tebelleş
  6. Hamza Sarı
  7. Şadiye Arı
  8. Veli Avcı
  9. Mehmet Yülek
  10. Sami Kaya

Organizasyonumuza Bütün Boynuinceli Hemşehrilerimiz Davetlidir.Yukarıdaki liste gelmeyi düşünüp haber veren hemşehrilerimizin listesidir.Gelmek isteyenler o gün gelebilir veya yukarıdaki adreslere mail atıp,telefonlardan bizlere ulaşabilirler.Listeye isimleri eklenecektir.Saygılarımızla...

Mehmet Gözlü  (Boynuincelihaber.CoM > Proje Geliştirme ve Denetleme Müdürü)

25 Şubatta Ankaraya Yolcuyuz Ankarada Oturan Boynuincelilere Duyrulur

25 Şubat Cuma Günü Kardeşim ve Boynuincelihaber.Com Mali İşler Müdürümüz Mehmet Yülek ile beraber Ankara ya yol alacağız.Mehmet kardeşim Sınava,sınavdan sonraki günde Ankara da İkamet Eden Boynuincelilerimiz ile buluşma organizasyonu düzenlemeyi düşünüyoruz bir aksilik çıkmaz sa.Ankara da oturup,bizlerle görüşüp,memleketten haber almak ve haber yaptırmak isteyen,kaynaşmak,tanışmak isteyen bütün Boynuinceli hemşehrilerimizi bekliyoruz.Cuma günü yola çıkıp,pazar günü öğleden sora geri dönmeyi düşünüyoruz.Tıpkı İstanbul da olduğu gibi Ankara da da Ankara da oturan Boynuinceli hemşehrilerimizin haberini yapmak istiyorum.

Bu sayede başka yerlerde ikamet eden akrabaları,sevenleri Boynuincelihaber sitemizden hasret giderip,haber alabilirler.Daha önceki haberlerimde de yazdığım gibi Haber sitemize haber vermek,reklam vermek isteyen bütün Boynuinceli hemşehrimizin haberleri sitemizde yapılacaktır. Müracaat için 0532 5418095-0533779261 veya This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adreslerinden bizlere ulaşabilirler.

Ankara da oturan bütün Boynuincelilerimize duyurulur.Gecede olsa 10 dakikada olsa bize ulaşın.Bu fırsatları değerlendirip,sizlerle tanışalım,kaynaşalım,haber sitemizde haberlerinizi yapalım hemşehrilerim.Bu haber sitesi bütün Boynuincelilerindir.Onun için ulaşabildiğim bütün Boynuinceliye ulaşıp haberini yapacağım.Bütün Boynuincelileri bekliyoruz.Saygı ve sevgilerimizle...

 Veli Avcı & Mehmet Yülek

0532 541 8095  05337792613

 

 

Benzer Öğeler (etikete göre)

Sponsor Alanı

Son Yorumlar

  • Sait Orkun söyledi Daha fazla
    Boynu inceliler Kırşehirin Mucur... 4 weeks ago.
  • Deniz kaan söyledi Daha fazla
    GEZER yazdı:
    Slm bn de  nigde  ciftlik  kazası ...
    Pazartesi, 31 Ekim 2022
  • GEZER söyledi Daha fazla
    Slm bn de  nigde  ciftlik  kazası ... Salı, 15 Mart 2022
  • Kerem söyledi Daha fazla
    Soyisim Tekin Cuma, 28 Ocak 2022
  • Kerem söyledi Daha fazla
    Merhaba ben Erzincan Refahiye nüfus... Perşembe, 27 Ocak 2022

Yazar Girişi

İletişim

İstatistik

İSTATİSTİKLER

Dost Siteler